Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Adminin ittiäiset

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 24.03.2010
Ikä : 21

ViestiAihe: Adminin ittiäiset   Ke Toukokuu 26, 2010 8:41 pm

Pikku hahmosiani Razz


Nimi:Alysia
Kutsumanimi:~


Sukupuoli:Nainen

Ikä:14v(Vampyyrit eivät vanhene, paitsi henkisesti!)

Paino:41kg

Pituus:160cm

Rotu:vampyyri (täysvampyyri, eli aina ollut vampyyri.
Luonne:Alysia on yleensä melko hiljainen, mutta vittuilla kyllä osaa jos tarve on, eli yleisin puolustus tapa on pään aukominen. Alysiasta löytyy tiettyä tarmoa, jolla hän on selvinnyt vaikeat ajat, ja tulee aina selviämään.. toivottavasti... Kun Alysia OIKEASTI raivostuu, se on yhtä sekamelskaa. Kaikki saavat turpiinsa, mutta henkiset vauriot ovat kuitenkin pahemmat.. x) Alysia viihtyy parhaiten puissa hämärinä ja kosteina iltoina. Tykkää olla pahansuopa ja on pahojen ystävä enimmäkseenAse:Yksi tikari ja 150cm pitkä katana.

Asuminen:Siellä täällä..(puissa XD) keskimetsässä amýrossa

Muuta:Tykkää PALJON demoneista, mutta ei demoni tytöistä kuitenkaan. XD

Sukulaiset:~


Historia:Pineni Alysia syntyi kaaaauan sitten Amýron kaupungissa. Hänen vanhempansa olivat täysvampyyreita. He elivät suuressa asunnossa pienten talojen keskuudessa. Ihmiset alkoivat miettiä, miksi heitä ei koskaan näkynyt ulkona aurinkoisina tori päivinä ja mistä he saivat rahansa hienoihin vaatteeisiin ja suureen taloon. Ihmisten tappamisesta ja heidän rahojensa varastamisesta tietenkin! Kun ihmiset tuon tajusivat, he kerääntyivät suureen joukkoon ja lähtivät Alysian ja hänen vanhempiensa perään. Tyttö osasi hädin tuskin vielä saisoa. He juoksivat keskimetsään ja piilottivat tyttärensä sinne, sen jälkeen Alysian vanhempia ei enää nähty, luultavasti metsään uskaltautuneet vihaiset ihmiset olivat tappaneet heidät, ampumalla hopealuodilla heitä sydämeen. Kuitenkin eräs demoni mies oli löytänyt Alysian metsästä ja nähnyt oitis, että tyttö oli surullinen, koditon ja täynnnä vihaa ja pahuutta ihmisiä kohtaan. Mies otti tytön oppilaakseen ja kasvatti tästä pahan ja yksin viihtyvän kaunottaren. Demoni mies kuitenkin kuoli vuonna 1315, kun ihmiset saivat hänet käsiinsä, Demonin etsiessä Alysialle ruokaa. Niin Alysia oli jo oppinut selviytymään yksin ja elämään kurjalla tavallaan.


Ulkonäkö ja Vaatetus: kuvasta puuttuu musta ase vyö vatsan kohdalta!) (Muokkasin kuvaa VÄHÄN itse n_n esim. ihon ja silmien väri.)=
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://esmeria.palstani.com
 
Adminin ittiäiset
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Ilmoitukset & Höpötykset :: Hahmotiedot-
Siirry: