Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 -Toive kissat.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 24.03.2010
Ikä : 21

ViestiAihe: -Toive kissat.   To Toukokuu 27, 2010 7:24 pm

Toivekissat ovat katoava rotu ja niitä ei enää tapaa kuin todella harvoin. Toiv kissat ovat siitä merkillisiä otuksia että ne voivat toteuttaa toiveita. On kuitenkin pari sääntöä joita niiden tulee noudattaa:
- Älä ikinä toteuta toivetta josta on hyötyä sinulle.
- Sinulla on vain yhdeksän elämää ja jokaisen toiveen toteuttamisesta menetät yhden.
- Voit saada menettämäsi elämät takaisin ottamalla toivojan sielun ja tappamalla ruumiin.
- Älä milloinkaan anna kenenkään laittaa pantaa tai nauhaa kaulaasi, muuten et enää voi toteuttaa toiveita ja kadotat todellisen minäsi.

Toivekissojen harvinaisuuteen on yksinkertainen syy: ahneus. Muut tahtovat tehdä toiveistaan ja unelmistaan totta = hankitaan toivekissa ja pakotetaan se toteuttamaan kaikki toiveet. Kissat harvenivat nopeasti tämän keksinnön jälkeen. Enää on muutamia kymmeniä jäljellä kun ennen heitä oli tuhansia. Vaikka on yllä mainittu mahdollisuus ei monikaan turvautunut siihen, sillä toivekissat ovat luonteeltaan yleensä lempeitä ja uhrautuvaisia. Nykyään kuitenkin kissoilla on oma suojautumiskeinonsa:
Toivoja ei tiedä ketä ne toteutti. Ilmeisesti kissat pyyhkivät toisten muistista pois sen kohdan. Taito on kehittynyt vuosien mittaan ja jotkut hallitsevat sen paremmin kuin toiset. Se on kuitenkin osoittautunut todellakin elin tärkeäksi.

Toivekissoilla on kaksi muotoa: inhimillinen muoto ja kissa muoto jonka suurin osa muista näkee. Periaatteessa kissa muoto on se alkuperäinen muoto, mutta jokaisella on siitä omat mielipiteensä.

Inhimillinen muoto voi olla monenlainen. Siinä ei ole varsinaisia rajoituksia, se voi olla joko hyvinkin ruma tai sitten kuin posliini nukella. Ainoa mikä pysyy samana inhimillisen ja kissan välillä ovat silmien väri ja karvojen väri (joka voi olla kirjava, mustasta valkeaan).

Kissana toivekissat muistuttavat hyvin paljon tavallisia kissoja, mutta ne voivat olla isompia ja kirjavampia kuin muut kissat. Osa voi myös puhjeta puhumaan tai osoittaa todella outoa inhimillisyyttä. Tavalliset kissat eivät kammoa toivekissoja vaan oikeastaan nämä kaksi pitävät toisistaan paljonkin. Koirien kanssa toivekissat ovat kuitenkin sotajalalla ja eivät voi sietää niitä. Koirat hyökkäävät melkein aina toivekissan kimppuun välittämättä siitä missä muodossa he ovat. Myös sudet ja muut koira eläimet käyttäytyvät samoin ja kissa eläimet siis taas rakastavat toivekissoja.

Ruokailu tottumuksiltaan toivekissat ovat haltijoiden ja ihmisten kanssa samalla linjalla, mutta on harvinaisuuksiakin ja heitä muut toivekissat kutsuvat veri valoiksi. Nämä toivekissat elävät verellä itse asiassa ne ovat eräänlaisia vampyyri kissoja.

Kissoilla ei ole minkään laista johtajaa ja ne kaikki ovat yksilöitä. Nykyään toivekissat saattavat mennä naimisiin muiden rotujen kanssa jolloin lapsesta tulee automaattisesti toivekissa. Se on eräänlaisen loitsun johdosta jonka äiti/isä lausuu lapsen syntyessä. Tämä voidaan kuitenkin jättää tekemättä, jolloin tulee niin sanottuja puolikkaita. Yleensä puolikkailla ei ole valtaa toteuttaa muiden toiveita, mutta heillä on kaksi muotoa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://esmeria.palstani.com
 
-Toive kissat.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Tervetuloa Esmériaan :: Rodut-
Siirry: