Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 -Merenkansa.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 24.03.2010
Ikä : 21

ViestiAihe: -Merenkansa.   To Toukokuu 27, 2010 7:25 pm

Merenkansa (merenneidot ja miehet…)
Tämä kansa on hyvin vanha ja on kiistelty siitä ovatko he furruja vaiko eivät, koska he ovat puoliksi ihmisiä/haltijoita ja puoliksi kaloja. Lopulta päätettiin että he ovat oma rotunsa mm. kidustensa ja elintapojensa takia. Meren kansa on yksi vanhimmista ja mysteerisimmistä roduista, sillä harvat pystyvät elämään vedessä.

Luonteeltaan meren kansa on uteliasta, mutta miehet ovat melko sotaisaa . Naiset taas vaalivat rauhaa. He elävät joko yhteisöissä, merenalaisissa kaupungeissaan, klaaneissaan taikka yksikseen vaeltajina. He syntyvät meressä ja kuolevat siellä ja muuttuvat osaksi merta. Heidän kuolemansa on suuri asia koko kansalle sillä heitä on hyvin vähän entisiin aikoihin verrattuina. Enää murto osa koko kansan komeudesta on jäljellä johtuen vesistöjen pienenemisestä ja kalastuksesta.

Ulkonäöltään he ovat hyvin erilaisia. Pyrstöjen väreissä esiintyvät kaikki värit vaikka toiset ovat yleisempiä kuin toiset. Pyrstö alkaa lantiolta ja loppuu pyrstöön joka on yleensä koristeltu tatuoineilla ja klaani merkeillä. Kidukset ovat kyljissä ja joidenkin mielestä kamalan näköiset, mutta hyödylliset. Meren kansa kuitenkin pitää niitä kauniina ja elämän symboleina. Hiukset ovat kuin pyrstöt ja yleensä merenkansa pitää niistä hyvää huolta ja leikittelevät niillä. Silmissä on samat asiat kuin pyrstössä ja hiuksissa. Korvat ovat yleensä samanlaiset kuin haltijoilla/ihmisillä taikka sitten lepakon siipimäiset. Jokainen kyllä varmaan tietää minkälainen nainen ja mies ovat lantiosta ylöspäin.

Vaatteita ei esiinny muuta kuin naisilla kun he peittävät rintansa erilaisilla huiveilla ja liiveillä. Yleensä he eivät tee sitäkään, mutta koruja käyttävät yleensä kaikki enimmäkseen helmiä. Tatuoinnit niin kuin jo yllä mainitsin ovat kauniita ja niillä myös näytetään klaanin lisäksi mihin säätyyn kuulut. Meren kansa on enemmänkin oma maansa, koska se elää niin eristyksissä muista kansoista.

Magialtaan meren kansa ei ole niinkään voimakas, mutta he pystyvät muuttumaan ihmisiksi/haltijoiksi, mutta silloin heidän tulee muuttua merenkansaksi yöllä ja palata veteen tai he kuolevat. Tämäkin on syynä kansan harvaan lukuun kun heidän uteliaisuutensa ottaa vallan.

Yleensä kuitenkin heidän magiansa perustuu veteen. Tietenkin on näitä harvinaisia tapauksia, mutta he ovatkin sitten todella harvinaisia. Ehkä yksi tuhannesta on hyvä luku joten näette kuinka harvinainen tämä lahja on.

Uskonto on suuri ja iso osa heidän kulttuuriaan. Melkein kaikki merenkansan henkilöt palvovat Deeraa. He rakennuttavat mahtavia ja kauniita temppeleitä hänelle ja kunnioittavat delfiinejä suuresti ja vihastuvat helposti jos näkevät jonkun satuttavan tätä eläintä. Näiden kahden rodun yhteys onkin hämmästyttävä ja yleensä merenkansalaisella on oma delfiini ystävä. Kuitenkin Deeran on ohittanut Solarus. Hänen temppelinsä ovat uudempia ja niistä yritetään isompia ja mahtavampia.

Säädyistä puhuin jo aijemmin ja heillä on harvinaisen tiukat rajat. Johtajina toimivat pelkästään miehet ja yleensä kaikki papit ovat mies pappeja. Naisilla on melko kehnot olot ja heitä ei yleensä lueta säätyihin. Miehellä saattaa olla useita vaimoja, mutta jos nainen pettää miestään rangaistuksena on heitto syvään ja pimeään meren hautaan. On kuitenkin joitain pieniä ja kiellettyjä klaaneja jotka yrittävät kumota tämän vääryyden. Yleensä he voivat vain auttaa yksittäisiä naisia.

Sotia käydään yleensä klaanien välillä vuosituhansia ja jotkut ovat tuhonneet kokonaisia klaaneja. Yleensä nämä sodat alkavat kahden miehen tappelusta ja siitä se paisuu koko ajan isommaksi. Yleensä naiset yrittävät rauhoittaa miehiään, mutteivat he saa paljoakaan aikaan asemansa vuoksi. ihmeellistä kyllä merenkansan hurjimpia sotureita ovat naiset eli kamonat Heillä on yhteiskunnassa suuri vaikutus valta, mutta näitäkin naisia on hyvin vähän ja he ovat yleensä itsekeskeisiä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://esmeria.palstani.com
 
-Merenkansa.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Tervetuloa Esmériaan :: Rodut-
Siirry: