Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 -Valon lapset & Sieluttomat.

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 38
Join date : 24.03.2010
Ikä : 21

ViestiAihe: -Valon lapset & Sieluttomat.   To Toukokuu 27, 2010 7:33 pm

Näiden kahden rodun olemassaolosta on kiistelty, väitelty siitä, voidaanko heitä edes erottaa, tai sanoa edes omiksi lajeikseen.
Heidät kun saatetaan varsin usein sekoittaa esimerkiksi demoneihin, eikä ulkopuolisten mielestä Sieluttomien ja demonien välillä ole mitään merkittävää eroa.
Valon lapset taas sotketaan milloin mihinkin rotuun, heitä voidaan luulla nopeasti katsottuna paladreiksi, johtuen siivistä (jotka saattavat myös sotkea Sieluttomat paladreihin…).

Monet uskovatkin Sieluttomien ja Valon lasten olevan vain myytti, kuollut ja kadonnut rotu vanhoilta ajoilta. Tietämättömien onkin usein mahdoton tunnistaa heitä, monet nimittäin ovat eläneet kaupungeissa tavallista elämää (täysin tavallisesti, huomiota herättämättä), ja näin ollen pysyneet tunnistamattomissa.

Tosin, yksi Valon lapset ja Sieluttomat usein paljastava seikka on heidän auransa, joka on huomattavasti vahvempi kuin ihmisten, johtuen siitä, että he yleensä pystyvät vetämään muiden auroja puoleensa, mikä ilmenee heidän aurojensa vahvistumisena, ja normaalien ihmisten heikkenemisenä, äkillisenä huonona olona, jne.
Valon lapset eivät käytä tätä mielellään, heistä on väärin satuttaa ketään ilman syytä. Sieluttomat taas sitovat muiden ihmisten energian itseensä, mikä taas ilmenee muille aurojen heikkenemisenä.
Eli, ei voida olla varmoja, näyttävätkö heidän auransa vahvemmilta, koska he tavallaan vievät toisten aurat, vai ovatko aurat oikeasti voimakkaampia.

Molemmissa roduissa ikääntymistä voi tuskin havaita, ja ulkonäöstä on lähes mahdotonta sanoa kuinka vanhoja he todellisuudessa ovat.

---

Sieluttomat

Legendan mukaan Sieluttomat ovat Selinkalle sielunsa ja sydämensä antaneita ihmisiä, tai miksei vaikka haltioita tai paladreita. Sanotaan, että Sieluttomien sielu ja sydän on loitsuin punottu sormukseen, jota he kantavat aina mukanaan.
Sormukset ovat poikkeuksetta hyvin koristeellisia, ja niissä on suuri, sykkivä kivi, joka pitää Sieluttoman hengissä.
Jos Sieluton kuitenkin kadottaa kiven (mikä on hyvin harvinaista, ja lähes mahdotonta) on tällä vuosi aikaa löytää se, tai hän tulee kuolemaan hyvin hitaasti ja tuskallisesti, palamalla Helvetin liekeissä.

Ulkonäöstä vielä sen verran, että yleensä Sieluttomat voivat olla kuin kuka tahansa ihminen. He ovat täysin inhimillisen näköisiä, poikkeuksena kuitenkin ruumiinsakin Selinkalle antaneet, jotka ovat yleensä hirviömäisiä, kaikki ihmisiin viittaavat piirteet menettäneitä petoja. Tällaiset ovat kuitenkin erittäin harvinaisia, mutta jokainen olento varmasti toivoo, ettei koskaan tule kohtaamaan sellaista.
Sieluttomat voidaan kuitenkin sekoittaa molthareihin, koska lähes joka toisella Sieluttomalla on siivet, joita tämä pitää näkyvissä. Siivet ovat lähes aina mustat, tai vaikka hyvin tumman siniset, tai jotain muuta tummaa sävyä. Myös verenpunaisia siipiä on nähty.
Ne jotka eivät pidä siipiä näkyvissä, voivat kuitenkin halutessaan vetää ne esiin selästään.

Hiukset voivat olla väriltään melkein minkälaiset vain, usein sävy on kuitenkin melko sama kuin siipienkin väri, ei kuitenkaan aina.
Silmät ovat kuitenkin lähes poikkeuksetta vahvan väriset, tai todella kirkkaat. Yleensä niissä on ovela tai pahantahtoinen ilme, joskus taas silmät voivat olla täysin ilmeettömät.
Muuten Sieluttomat voivat olla ihmisen tai haltian näköisiä, jos hän on ollut haltia ennen Sieluttomaksi ryhtymistä, saattaa henkilöllä olla vieläkin suipot korvat.

Kuten on jo sanottu, myös heidän auransa toimii hyvänä tuntomerkkinä. Tietenkin auran voi nähdä vain, jos omaa sellaisen kyvyn. Normaalit ihmiset saattavat tuntea kuitenkin heikotusta, ja huonoa oloa, etenkin jos Sieluton päättää sillä hetkellä anastaa toisten aurat itseensä.
Taikavoimia on, tai sitten ei. Se riippuu yksilöstä, käyttääkö Sieluton mieluummin aseita, taikuutta tai molempia.

Luonnekin vaihtelee, aivan kuten ihmisilläkin. Eivät kaikki Sieluttomat ole välttämättä pahoja, osalla voi olla enemmän tai vähemmän ’sydän tallella.’
Osa on saattanut ryhtyä Sieluttomaksi kun on ollut tarpeeksi epätoivoinen, kun esimerkiksi on menettänyt rakkaansa.
Yhtä kaikki, Sieluttomille on tärkein tehtävä tuhota Valon lapset, kaikille tuntemattomasta syystä.

Mutta hei, eikö olekin aika loogista, että nämä kaksi ’rotua’ ovat toistensa vihollisia?
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://esmeria.palstani.com
 
-Valon lapset & Sieluttomat.
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Tervetuloa Esmériaan :: Rodut-
Siirry: