Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 ~Nyurin Eläintarha

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nyur
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 93
Join date : 25.03.2010

ViestiAihe: ~Nyurin Eläintarha   To Toukokuu 27, 2010 7:59 pm

Nimi: Akai Tyan Tómoki

Ikä: 15

Sukupuoli: Mies/Poika

Syntynyt: 19. Helmikuuta

Paino: 77,4 Kg

Pituus: 179 cm

Rotu: Puoliverinen Susianthro

Ulkonäkö: Akai on susianthron ja susiolennon jälkeläinen, ja sen takia hän omaa varsin eläinmäisen ulkomuodon. Akai omaa turkin, joka on sileä- ja lyhytkarvainen, ja hopeanharmaan vivahteinen. Karvapeite myötäilee tiiviisti kehon eri muotoja, kuten esimerkiksi vinoja, soikeanmallisia vatsalihaksia, poskiluita, kuononselkämystä, käsivarsia ja jalkoja. Hänen yläruumiinsa on suhteellisen ihmismäinen, tosin kallo on samankaltainen kuin susillakin, otsa on leveä, ja kolmionmalliset, suurehkot, lyhyen ja silkinsileän- ja pehmeän peitinkarvan omaavat sudenkorvat ovat kiinnittyneet päälaelle. Kuono on kiilamainen, mutta kuitenkin hieman tylpähkö. Oikeassa korvanlehdessä on musta, pieni rengasmainen korvakoru. Nuorukaisen kylkiluut pullottavat yhtä selvästi nahan ja turkin alta kuin lehdettömissä pensaissa oksat. Aistikas, musta ja suuri kirsu on halkeileva, ja pahasti kuivunut. Silmät ovat pyöreät, ulkonevat, kellertävät ja verestävät. Iirikset ovat väriltään voimakkaankeltaiset, joissa on kuitenkin keltaisen, meripihkan ja hunajan eriasteisia vivahteita. Iiristen laitamilla on tummempia, kullan ja mustan, sekä harmaan värisiä epämääräisiä täpliä ja sahalaitoja. Akain pupillit ovat pienet, inhimillisen pyöreät ja pikimustat. Jalat Akailla taipuvat huomattavasti taaksepäin mutkalle ja se saakin miehen ruumiinrakenteen näyttämään enemmän susimaiselta. Nilkkojen nivelet ovat työntyneet esiin, ja Akai omaa kinnerjänteet. Hänen jalkojensa nivelissä on paljon susimaisia piirteitä, mikä vaikuttaa myös hänen liikkumatyyliinsä; yleensä nuorukainen liikkuu kahdella jalalla, hieman kumarassa, hiipien miltei äänettömin ja kepein askelin. Toisinaan hän taas kulkee neljällä raajalla, vaivattomasti, onhan se melko luontevaa hänelle. Karvapeite on pitempää, tuuheampaa, paksuhkompaa ja karheampaa kaulan, hartioiden ja niskan seutuvilla. Otsan päältä lähteekin Akailla harjas. Harjaksen jokainen karva on ontto, teräväkärkinen, huonosti taipuva ja karhea, väritykseltään tummanharmaa. Yhdessä, tiiviissä rykelmässä ne muodostavat hyeenamaisen harjaksen, joka jatkuu aina lapaluiden välistä keskiselkään saakka ( tosin lapaluiden välissä kasvava harjas on paljon pehmeämpää ja lyhyempää kuin niskan ja otsan seutuvilla oleva). Akai käyttää yleensä repaleisia, ihonmyötäisiä, kuluneita ja haalistuneita, risaisia housuja. Nuorukainen suosii housujen värissä tummanharmaan lisäksi tummanruskeaa ja mustaa. Akailla ei lieneen muuta maallista omaisuutta, ei aseentapaisiakaan (lukuun ottamatta kynsiään ja petomaisia raateluhampaitaan). Akai kulkee mielellään avojaloin, koska hänen jalkapohjissaan ovat susimaiset, pehmeät polkuanturat, ja koska varpaatkin ovat kehittyneet susimaisiksi, olisi sangen vaikeaa pitää ihmisten kenkiä, koska ne eivät yksinkertaisesti soveltuisi hänen käyttöönsä.

Luonne: Akai on puhekyvyllinen olento, muttei usein anna itsestään sellaista kuvaa. Hän on sisäänpäin kääntynyt persoona ja suhtautuu kaikkiin ventovieraisiin olentoihin epäilevästi ja varautuneesti, pääsyynä tällaiseen käytökseensä vieraita kohtaan on lieneen menneisyytensä. Koska hän ei ole kovin puheliasta sorttia, hän käyttäytyy hyvin susimaisesti, ja hänet saattaa sekoittaa helposti ihmissuteenkin. Ja yksi syy siihen miksei hän puhu usein, on se, että hänen on melko vaikeaa muodostaa joitain sanoja leukojensa ja muutenkin susimaisten piirteidensä vuoksi, jotka rajoittavat äänivalikoimaa. Vaikeiden sanojen ääntäminen voi olla hänelle hyvinkin tuskallista puuhaa. Nuorukainen on arka, ja pysyttelee eristäytyneenä muista mieluusti. Hän viihtyy eläinten parissa, ne ovat niin paljon yksinkertaisempia kuin kaksijalkaiset, ihmismäisemmät olennot.

Asuminen: Akai ei tarvitse sinänsä minkäänlaista kattoa päänsä päälle. Hän pärjää aivan hyvin ilmankin, ja onhan hänessä vaeltelijan vikaa, joka ajaa häntä kulkemaan jatkuvasti eteenpäin.

Menneisyys: Nuorukaisen menneisyydessä ei ole kehumista. Hänen isänsä oli susianthro, ja äitinsä susiolento, anthron sukulainen tavallaan. Akain tuleva äiti kulki vapaasti luonnossa, tapasi Akain tulevan isän. Koska olennot muistuttivat toisiaan suhteellisen paljon, ja ne olivat vastakkaisia sukupuolia, luonto hoiti hommansa. Kuitenkin kantavaksi tullut susiolento vangittiin, koska siitä oli tehty ilmoituksia kaupunkiin, se kuulemma sabotoi aluetta ja pelotteli ihmisiä jotka uskaltautuivat poistumaan kaupungista. Huonosti menestyvän sirkuksen sirkustirehtööri kuuli vangitusta susiolennosta, jonka kaupungin vartijat aikoivat lopettaa. Mies sai idean, kuinka ansaita rahaa sirkukselle. Hän anoi, halusi susiolennon sirkukseen. Vartijat kuitenkin kertoivat että hän ei susiolentoa saisi, ellei hankkisi erillistä lupaa siihen. Tirehtööri hankki kirjallisen lupalapun, joka kuitenkin oli väärennetty, mutta sitähän vartijat eivät huomanneetkaan, ja niin susiolento joutuikin sirkukseen.

Akai syntyi suurkaupungeissa kiertelevään sirkuskaravaaniin, epäinhimillisiin ja ankeisiin oloihin. Hänen äitinsä kuoli synnytyksessä, osasyynä saattoi tosin olla kulkutaudit ja likainen juomavesi. Koska Akain äiti oli kuollut, sirkustirehtööri käski alkaa opettamaan Akaille erilaisia temppuja, jotta susiolennon menetys voitaisiin korvata jotenkin. He alkoivat kouluttamaan poikaa ja susimaisen ulkomuotonsa tähden häntä kuljetettiin häkissä joka kuului ennen hänen äidilleen. Ihmisille uskoteltiin Akain olevan oikein vaarallinen hirviö, ja sitä mainostettiinkin, jolloin sirkukseen saatiin aina väkeä mahdollisimman paljon houkuteltua. Akaita ruoskittiin monesti, ja ruoskan sivaltamat haavat jättivät jälkeensä arvet, kuin muistoksi painajaismaisesta menneisyydestään. Häntä kohdeltiin kaltoin, ja sen takia Akai alkoikin käyttäytymään aggressiivisesti. Hän kolisteli häkissään, ulisi susimaisesti ja koetti moneen otteeseen heikentää kaltereita - ja livahtaa ulos häkistä.

Kului monia vuosia. Sama homma jatkui. Akai esiintyi suurille yleisöille, ja nuorukaisen sisälle patoutunut viha pian purkautuikin, ja kesken esityksen hän onnistui repimään toisen käsivartensa vapaaksi, ja käymään käsiksi erääseen klovniksi sonnustautuneeseen mieheen. Hän kietoi käsivartensa miehen kaulan ympärille takaapäin, ja oli musertaa tämän henkitorven. Apujoukkoja kuitenkin tuli, ja he pistivät Akain ruotuun, iskemällä hänen olkapäähänsä huumauspiikin, jonka vaikutuksesta hän menetti tajunsa.

Eräänä iltana hän näki, kuinka vastapäisestä häkistä raahattiin vanhuuteen tai sairauteen kuollut hyeena pois. Sillon hän sai idean. Kuolleet ruhot heitettiin menemään. Nuorukainen päästi äkisti kimeän, vaisun uikahduksen ja kaatui häkkinsä kolkolle, kylmälle ja muhkuraiselle lattialle muka kuolemankankeana - poika vain näytteli kuollutta. Esitys meni täydestä, ja hänen "kuollut" ruhonsa haettiin häkistä, ja kahden miehen voimin hänet viskattiinkin sirkuksen leirialueen läheiseen pusikkoon. Vasta miesten lähdettyä Akai nousi hitaasti ylös, ja pinkoi minkä jaloistaan pääsi metsikköön. Hän karkasi sirkuksesta, eikä koskaan sinne palannut. Ja sirkus ei häntä alkanut etsimään - olettivathan hänen olevan kuollut.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
Nyur
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 93
Join date : 25.03.2010

ViestiAihe: Vs: ~Nyurin Eläintarha   Ma Elo 16, 2010 4:04 pm

Nimi: Kinrui Kuruoshii

* Taiteilijanimi: Jack

Ikä: 21

Sukupuoli: Mies/Poika

Syntynyt: 5. Toukokuuta

Paino: 71 Kg

Pituus: 186 cm

Rotu: Ihminen

Ulkonäkö: Jackilla on tummanruskeat, eivät mitkään aivan lyhkäiset hiukset. Nuoren tarkasti leikatut, huolitellut ja aina puhtaaksi pestyt, piikikkäät hiuksensa sojottavat villihkösti eri ilmansuuntiin. Jackin ainoa, vasemmanpuolimmainen silmä on myrkynvihreä ja synkänvärinen. Iiriksessä on harmaan ja mustan, sekä smaragdinvihreän eriasteisia vivahteita, ja iiriksen laitamilla on vaaleammanvihreitä sahalaitoja sekä epämääräisiä täpliä. Silmäänsä kehystäen kauniisti loivasti kaartuvat, tuuheat, tiheään asettuneet, pikimustat silmäripset. Oikean silmäkuoppansa ylitse viistää pinnastaan kulunut, väriltään haalistunut ja toisesta yläreunastaan hieman käpristynyt, musta, ohut ja nahkainen silmälappu. Jackin ihon pigmentti on sen verran vaalea, että kunnollisen ruskettumisen sijasta miehen iho palaa melko herkästi auringon porottaessa taivaankannella. Nuorukaisen leuka on kapea, poskipäät ovat hieman ulkonevat, leukaperiensä lihakset voimakkaasti kehittyneet, kasvonpiirteensä sirot, nenänpää terävä ja nenänvarsi kapea, eli; kokonaisuudessaan Jack on kaunokasvoinen mies. Hän on miltei anorektisen laiha, sekä lähestulkoon alipainoinen kokoonsa nähden. Mies suosii etenkin punaisia ja mustia naisten t-paitoja, mitkä lienee kielivät homoseksuaalisuudestaan. T-paidan päällä hän pitää etenkin tuulisilla ja kylmillä keleillä hieman kutistunutta, lapaluiden kohdalta kireäksi pingottunutta, suhteellisen kepeää ja hyvin lämpöä eristävää, mustaa nahkatakkia, jossa on korkeat kaulukset, suojaamaan tuulisilla säillä kaulaa. Hän pitää yleensä takkia auki. Selkäpuolella, ristiselän kohdalla on koristeellinen remmisysteemi, ja nappejahan takin etupuolella riittääkin vaikka muille jakaa. Takin hihat ovat kaksinkerroin käännetyt, ja yltävät vähän alle kyynertaipeen. Kaulus on sangen erikoinen, sillä siihen on kiinnitetty pari metallirinkulaa, jotta kauluksen kankaaseen lävistetyt reiät pysyisivät auki, ja symmetrisessä muodossaan. Metallirinkulat ovat koristeelliset, ja niissä on monimutkaisia koukeroita, jotka voi tarkkasilmäinen havaitakin. Jack käyttää myös mustia, ihoamyötäileviä, kuitenkin ihan mukavasti joustavia housuja. Housujen oikeanpuolimmaista lahjetta polven kohdalta koristaa paksu nahkaremmikkö, jonka läpi tosiaankin näkee. Vasen lahje on ehkä hiukan oikeaa lahjetta pitempi. Nuorukaisella on jaloissaan vettähylkivät, pikimustat, pitkävartiset saappaat, joiden varret ovat verhoutuneet housunlahkeiden sisään, ainakin osittain.

Luonne: Jack on ulospäin voimakkaasti suuntautunut persoona, ja hän on hyvin puheliasta sorttia. Nuorukainen tavataan usein hyvinkin sekavassa mielentilassa, johtuneen siitä että hän on jäänyt koukkuun eräänlaisiin, keskushermostoon nopeasti vaikuttaviin, aikuisen ihmisen sormea kolme kertaa pienempiin, tummanvioletteihin sieniin. Näillä myrkyllisillä sienillä on myös sellaisia vaikutuksia, että ne aiheuttavat todentuntuisia, pitkäkestoisia hallusinaatioita joiden innoittamana Jack päätti sitten ryhtyä piraatiksi vaikkei tiedä ammatista juuri mitään.

Asuminen: Ei, Jack ei omista taloa missään, eihän hän kovinkaan varakas henkilö ole. Vähäisimmätkin rahat uppoavat rommikaakaoon ja ns. "taikasieniin" jotka aiheuttavat niitä hallusinaatioita. Hän siis kiertelee ympäri maita ja mantuja, melko usein elämäänsä hallusinaatiot halliten.

Menneisyys: [ En jaksa kirjoittaa tällä kertaa menneisyyttä, mutta se lienee ilmestyy muutaman päivän kuluttua kunhan olen alkanut ensiksi roolipelaamaan tällä ihanalla roolipelihahmollani<3 ]
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
~Nyurin Eläintarha
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Ilmoitukset & Höpötykset :: Hahmotiedot-
Siirry: