Esméria

Esméria.. Miten tätä nyt kuvailisi.. Maa.. Jossa kaikki on mahdollista!
 
PääsivuKalenteriFAQHakuKäyttäjälistaKäyttäjäryhmätRekisteröidyKirjaudu sisään

Jaa | 
 

 Nafattimen homehtuvat kummajaiset

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Nafatin
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 77
Join date : 15.08.2010
Ikä : 22

ViestiAihe: Nafattimen homehtuvat kummajaiset   Ma Elo 16, 2010 10:19 pm

Nimi: Kinzoku Tsubasa (= Metalli Siipi)
Lempinimi: Kinnas
Rotu: Paladri
Ikä: 17-19 paikkeilla, tarkkaa ikää ei tiedetä.
Pituus: 193cm
Paino: 98,5kg
Sukupuoli: Mies
(Seksuaalinen) suuntautuminen: Homo

Luonne: Melko rauhallinen, ystävällinen, sekä sisäänpäin sulkeutunut. Puhuu paljon, jos ei kyseessä ole isoa porukkaa, muuten Kinzoku vaientuen. Luotettaville yleensä puhuenkin paljon.

Ulkonäkö: Klick!

Kinzoku omistaa varsin pyöreähköt kasvon piirteet, muttei silti ihan palloa, lähinnä hieman soikeahko. Molemmissa poskissa koristaen kaksi tumman vihreähköä viirua, varsin paksuja molemmat. Silmät nuorukaisella ovatkin siniharmaat. Hiukset ovat väriltään aika lailla mintunvihreät, ehkä hieman raikkaamman/räikeämmän väriset, kuin varsinainen mintunvihreä. Kinzokun oikealle silmälle laskeutuu hieman hiukset eteen, muuten hiukset ovat aika tasaisesti leikatut, eikä niinkään pahemmin valu vasemman silmän päälle. Takahiukset ollen jaettu 'kahteen osaan' - puoli, jossa otsahiukset menevät silmille, on leikkaus aika lyhyttä, kun taas toisella puolella hiukset tavoitellen aika lailla olkapäätä.
Siivet hänellä on ainutlaatuiset - taino, jos metallisia siipiä voi ainutlaatuisiksi sanoa. Metalli on värjätty vihreäksi, ja materiaaliltaan aika kevyttä - haltia tekoista. (Kts. lisää historiasta)
Asu nuorukaisella on varsin yksinkertainen oikeastaan; ihoa myötäileviä vaatteita, kuin paladreilla on yleensä tapana ollakkin. Paita ollen varsin joustavaa materiaalia, paksua, mutta silti hengittävää. Väriltään se ollen aikalailla vihertävä, mikä ei ole uutta Kinzokun kohdalla. Hihat ylttävät suurinpiirtein kyynertaipeeseen asti - hihansuut eivät juurikaan ole ihoa myötäilevät, vaan hihansuita kohde kangas 'leviää'. Vasempaan hihaan ollen kiinnitetty mustaa nöyriä ristinrastin, tuomaan paitaan eloa. Vatsan kohdilla, hieman sen yläpuolella, mennen paidassa paljas kohta, joka ollen pistetty sitten nyörein kiinni, ettei paita vain alkaisi purkautua tai repeytyä. Kyseisen siksakin ja avonaisen kohdan päälle ollen myöskin yksinkertainen - ei mitään esittävä kuvio tehty. Paidan kaulus ollen aika suuri - toiselta olalta lievästi kaarella toisen olan alle. Paidan helma hieman vinosti leikattu on - oikealle puolelle jääden hieman lantiota näkyviin, kun taas pidentuen vasemman lantion ylitse. Paitaan ollen lisätty selkäpuolelle siiville sopiat aukot. Housut ovat joustavaa, paksua kangasta myös. Ihoamyötäilevästi housut laskeutuvat rusehtavien, pyöreäkärkisten kenkien päälle, joten tämä meinaa sitä, että lahkeet ovat ehkä hieman ylipitkät. Nuorukaisella ollen myös molemmissa reisissä jonkin sortin, nahkaiset reisikotelot aseilleen. (Kts. lisää aseet/apuvälineet) Nuorukainen omistaa myös pitkän, hiilenharmaan kaavun, jolla peittää siipensä.

Historia: Nuorukaisen lapsuus alkoi ankeasti. Hän syntyi siivet halvaantuneina maailmaan, eikä mitään asialle voinut tehdä. Onneksi Kinzokun isä keksi ratkaisun siipiongelmaan - hän pyysi paikalliselta lääkäriltä poistamaan siivet, jotta voisi rakentaa nuorukaiselle omat siivet. Töitä rehkittiin pitkään, kunnes lopulta keksittiin kestävät siivet. Tuli päivä, jolloin siivet poistettiin ja lääkärin avustuksella Kinzokun isä, Alex istutti nuorukaisen selkärankaan ja hermostoon metalli siivet, jotka toimisivat kuin normaalit siivet. Lapsi, 7-vuotias metalli siipinen paladri ei saanut tosiaankaan kunnioitusta. Häntä pidettiin hirviönä, eikä kukaan suostunut leikkimään.Vähitellen Kinzokun mieli alkoi valua pimeyttä kohde. Lopulta pieni toivon kipinä lapselle tulikin - joku kunnoitti häntä. Hän ei pelännyt, tai juossut karkuun esittäytyessä. Miranda. Kinzokun ensimmäinen ystävä. Kuitenkin muutaman vuoden kuluttua, kaikki romuuntui. Miranda olikin petturi. Kauniina päivänä Kinzoku oli leikkimässä Mirandan kanssa rannalla, kun vanhemmat lapset tulivat. He alkoivat tuuppia ja mukiloida poikaa, kun neiti vain vierestä katsoen tyynen rauhallisena. Kinzoku oppi, ettei kaikki ole sitä miltä aina näyttää, ja harvoin luottaa kehenkään. Miranda oli kadonnut hänen elämästä yhtä nopeasti, kuin oli ilmestynytkin. Vuodet vierivät, Kinzokun mielen pimeyttä ruokki yksinäisyys. Perhe huomasi asian, ja Alex päätti asialle tehdä jotain - ja kehitti senbon neula 'käsiaseet', jotka toimisivat ilmalla. (Kts. lisää aseet/apuvälineet) Nytpä nuorukainen oli harrastuksen löytänyt, johon kiinnittyi, eikä huomioinut hyljeksiviä olentoja enään. Taidot hioontuivat päivä päivältä paremmaksi, kuin raaka timantti hiottaisiin sileäksi, kauniiksi jalokiveksi.

Aseet/apuvälineet: Klick!

Kyllä, Kinzoku omistaen kaksi käsiaseelta vaikuttavaa mekaanista laitetta, jotka eivät toimi luodeilla, vaan senbon neuloilla ja ilmanpaineella. Mekanismi on vähän kuten nykyaikaisissa aseissa, paitsi ettei ruutia ole tungettu sisälle, tai mitään, mikä voisi 'räjäyttää' patruunan liikkeelle. Piipussa ollen ohuet reiät, kolme kappaletta, joista sinkoutuen senbon neulat liipasinta painaessa. Aseisiin on laitettu myös loitsut, jotka kerää ilmaa aseen sisälle, jotta liipasinmekanismi laukaisee suuren paineen ja singauttaa varsin lujaa neulat. Varmistimen kaltainenkin vipu aseissa on, jottei vahingossakaan laukaisisi aseitaan. Varmistimen luona ollen muutamia pieniä reikiä, joista ilma sisään tunkeutuenkin. Loitsun tarkoitus ollen se, että pieneen säiliöön se keräisi ilmaa varmistimen luota olevista kyseisistä rei'istä. En toista itseäni, toivottavasti älyätte liipasinmekanismi asian. Aseisiin voi laittaa maksimissaan 300 neulan lipas pienen luukun kautta lähelle ilmasäiliön luokse. Vain Kinzoku, tai Alex osaa lippaaseen lisätä senbon neulat. Kädensijaan ollen kiinnitetty terät - joissa yleensä on tuppi -, jotka ovat hyödylliset, jos sattuu joutumaan lähitaisteluun. Hieman sahalaitainen terä repii niin kangastakin kuin ihoa helposti.

Perhe: Isä - Alex, äiti - Casandra, sisar - Luna
Ystävät: Ei juuri ketään
Lemmikit: Ei ole
Vihamiehet: .. Jos kiusaajat lasketaan - niin monikin.

Pitää: Hiljaisuudesta, persoonoista - jotka eivät pelkää Kinzokua ulkonäön takia, kaikesta muustakin positiivisesta aika lailla.
Ei pidä: Kiusaajista - jotka eivät uskalla myöntää, ettei uskonäkö aina ratkaise kaikkea.

Lempiruoka: ... Monikin, kaikkiruokainen, joten ei juuri tietoa varsinaisesta lempiruuasta.
Lempiväri: Vihreä kaiketi.
Harrastukset: Asetaitojen harjoitus.

Muuta: Siipiä voi ikäänkuin vaihtaa, lisätä haltiatekoisia metallisulkia, tai jopa kasvattaa kokoa, lisäämällä muutamia osia lisää.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Nafattimen homehtuvat kummajaiset
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Esméria :: Yleistä :: Ilmoitukset & Höpötykset :: Hahmotiedot-
Siirry: